Tomasz Kowalski – owocowy ambasador OVII
Firma taka jak nasza nie może obejść się bez swojego przedstawiciela w terenie! W OVII [...]
paź
Moja okowita – rozmowa z Krzyśkiem Kaczorem.
Okowita to jeden z naszych sztandarowych trunków. Mimo, iż to słowo zna chyba każdy – [...]
wrz
Kawa OVII – espressowa historia!
OS: Krzysztof: W historii Ovii nie da się pominąć wątku kawy. Opowiedz proszę o początkach [...]
lip
OVII w beczce – przyszłość OVIISPIRITS?
OVII w beczce – czy to przyszłość OVIIspirits? Materiały o dostawie beczek wrzucone na nasze [...]
cze
OVII Wódka z Pomidorami – trunek pełen niespodzianek!
OVII Wódka z Pomidorami – o co cały ten szum? Mało który z naszych trunków [...]
cze
OVII Wódka z Pyry – wszystko co chcecie o niej wiedzieć
Czy można wyobrazić sobie bardziej emblematyczny dla Wielkopolski produkt rolny niż ziemniak? Wszak Poznań i [...]
maj
Okowita z wytłoków z winogron – czyli nasza wielkopolska “grappa”!
Okowita z wytłoków z winogron Jednym z najbardziej egzotycznych surowców jakich używamy do produkcji okowity [...]
sty
Rozmowa przy ginie – czyli kilka słów o Herbariusie!
Ovii: Powiedz nam skąd się wziął pomysł na wytwarzanie kraftowych alkoholi? Maciej Podhajny: Tworzeniem alkoholi [...]
gru
HERBARIUS GIN – nowa marka OVII
Herbarius i OVII łączą siły! Jeśli interesujecie się kratowymi alkoholami (a skoro tu trafiliście to [...]
gru
A z pomarańczami to było tak…
Z pomarańczą historia nie była prosta. Kupiliśmy 200kg sycylijskich owoców i zgodnie z planem przedestylowaliśmy [...]
lis
- 1
- 2